تابش: طی فرآیندی خاص با تعاملات پارلمانی ایران وآمریکا موافقیم
یزدفردا "محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس پس از پایان سفر هفت روزه هیات اعزامی ایران برای شرکت در اجلاس پاییزه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در واشنگتن گفت: طی فرآیندی خاص با تعاملات پارلمانی ایران وآمریکا موافقیم.
دبیر کل فراکسیون خط امام (ره) در گفت وگو با  "ایلنا" با اشاره به اینکه در حاشیه این اجلاس بازدیدی از کنگره آمریکا داشته‌‏اند، افزود: هنگام این بازدید در مواجهه‌‏ای اتفاقی با یکی از نمایندگان عضو پارلمان آمریکا که سال گذشته تقاضایی را با 60 امضای نماینده عضو کنگره، برای ایجاد گروه دوستی پارلمانی با ایران و سفر به کشورمان به رئیس مجلس وقت (غلامعلی حدادعادل) ارسال کرده بود؛ گفت وگویی داشتیم.
وی در پاسخ به اینکه در این گفت‌‏وگو چه مطالبی مطرح شد، اظهار داشت: این نماینده کنگره آمریکا از عدم دریافت هرگونه پاسخی از سوی ایران گلایه‌‏مند بود و از نمایندگان مجلس ایران خواست تا این موضوع را در مجلس هشتم پیگیری کنند.
تابش ادامه داد: در این گفت‌‏وگو کوتاه با نماینده پارلمان آمریکا، به وی توضیح دادیم که با ارتباط و تعاملات پارلمانی بین ایران و آمریکا موافقیم اما این ارتباط باید فرایند خاص خود را طی کند.
به گفته وی، منظور از این فرآیند خاص آن است که مقامات رسمی کنگره آمریکا برای مذاکره و گفت‌‏وگو با ایران درخواست رسمی خود را برای مقامات کشورمان ارسال کنند تا این موضوع در مجلس ایران و میان دیگر مقامات مسوول مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
تابش: دیدار هیات ایرانی با یکی از نمایندگان کنگره آمریکا کاملا اتفاقی بود
محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس و دبیر کل فراکسیون خط امام(ره) چگونگی دیدار هیات اعزامی ایران به اجلاس پاییزه بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن با نماینده عضو کنگره را توضیح داد.
تابش در گفت‌وگو با (ایسنا)، با اشاره به بازدید دوهفته پیش سه نماینده مجلس شورای اسلامی - تابش، دلخوش و مصباحی‌مقدم - از کنگره آمریکا گفت: در کنگره نماینده‌ای که در دوره مجلس هفتم تشکیل گروه دوستی پارلمانی با ایران را به همراه 60 نماینده دیگر با ارسال نامه‌ای پیگیری می‌کرد، نیز حضور داشت که در مواجهه اتفاقی با وی، این نماینده عضو کنگره گلایه‌مندی خود از بدون پاسخ ماندن این درخواست از سوی مقامات مسوول در ایران را اعلام کرد.
تابش یادآور شد: ما توضیح دادیم که اصولا با ارتباطات و تعاملات پارلمانی بین ایران و آمریکا موافقیم اما این امر باید فرایند خاص خود را طی کند؛ به طوری که مقامات رسمی کنگره درخواست ارائه دهند و در کشور ما نیز توسط مقامات مربوطه و رییس مجلس مورد بررسی قرار گیرد و پاسخ داده شود.

یزدفردا
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا